Місцеві вибори: у Запорізькій області відкрилися 29 виборчих дільниць

Місцеві вибори: у Запорізькій області відкрилися 29 виборчих дільниць

Укрінформ
У Запорізькій області з 8 ранку стартував процес голосування у об'єднаних територіальних громадах: у трьох районах на узбережжі Азовського моря та Оріхівському районі.

У Приморському районі обирають мера Приморська та депутатів Приморського міської ради, у Приазовському районі - депутатський корпус і голову Гірсівської сільради, у Бердянському районі – депутатів та голову Осипенківської сільради. В Оріхівському районі - обирають депутатський корпус і голову Комишуваської сільської ради.

За словами начальника управління внутрішньої політики Запорізької ОДА Олександра Зубченка, виборчий процес стартував без грубих порушень.

 «Сьогодні всі 29 виборчих дільниць відкрилися вчасно. Всі вони забезпечені необхідним обладнанням і технікою і працюють в нормальному режимі. На дільницях працюють спостерігачі. Якихось ексцесів, грубих порушень станом на 9-30 не зафіксовано», - повідомив Зубченко.

Як повідомлялося, у неділю, 18 грудня, у 144 об'єднаних територіальних громадах відбудеться голосування на перших місцевих виборах. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-