На Сумщині вилучили арсенал зброї, яка постачалася з військової частини

На Сумщині вилучили арсенал зброї, яка постачалася з військової частини

Укрінформ
У місті Конотоп працівники поліції вилучили з незаконного обігу великий арсенал зброї.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Сумській області.

«Працівниками Конотопського відділу поліції була отримана інформація про те, що за місцем мешкання троє жителів Конотопа зберігають зброю та боєприпаси. За попередніми підрахунками, під час санкціонованого обшуку в них було вилучено понад 3000 набоїв різного калібру, 3 гранати РГД-5, два пістолети, рушниці, порох, військове спорядження. Крім того, один з них не гребував і наркотиками. В його гаражі знайшли марихуану, амфетамін та обладнання для виготовлення важких наркотиків», - зазначається у повідомленні.

Наразі поліцейські встановлюють канали надходження та мету зберігання зброї. За наявною інформацією, боєприпаси постачав один з військовослужбовців однієї з військових частин на Сумщині для подальшої реалізації.

Наразі всі фігуранти затримані і дають пояснення слідчим. Вирішується питання щодо обрання стосовно них міри запобіжного заходу.

 За даним фактом  розпочате кримінальне провадження за ст.263 ч.1 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-