Бойовиків на передовій «косять» командири, нестатутні відносини і горілка

Бойовиків на передовій «косять» командири, нестатутні відносини і горілка

Укрінформ
Бойовики "11-го полку" (авдіївська промзона і ясинуватська розв'язка), потерпають від здирництва з боку командирів та незадовільних умов життя на передовій.

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Окрім загиблих та поранених, так званий 11-й полк противника зіткнувся з незадовільними умовами життя на передовій, здирництвом з боку командирів, нестатутними відносинами. Командування російсько-окупаційних військ відреагувало миттєво - в "полку" почалася перевірка всіх електронних носіїв інформації, щоб виявити непокірних і незгодних", - сказав Мотузяник.

Він також зауважив, що бійці так званого 9-го полку (займає позиції на приморських рубежах), потерпають від алкоголізму та наркоманії і вчиняють грабежі в житлових кварталах на Донбасі.

"Натомість у так званому 9-му полку головною проблемою залишається алкоголізм та наркоманія. 10 грудня четверо п'яних окупантів влаштували стрілянину в житловому кварталі та намагалися викрасти автомобіль", - розповів Мотузяник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-