РФ

РФ "скидає" на Донбас старі снаряди: восени підірвалися 25 бойовиків

Укрінформ
Українська розвідка повідомляє, що на окупованій території почалося знищення боєприпасів, які виявилися непридатними для стрільби. Це 82-мм міни та реактивні снаряди до установок «Град».

Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ця акція проводиться через регулярні інциденти з неконтрольованими вибухами бракованих боєприпасів у лавах противника – як на навчаннях, так і в зоні бойових дій. Достеменно відомо, що протягом минулих трьох місяців при транспортуванні таких снарядів та мін на передову 5 окупантів загинули, більше 20 – отримали поранення. Процес ліквідації небезпечного радянського металобрухту контролюють кадрові російські офіцери-сапери", - сказав Лисенко.

Він зауважив, що це доводить, що окупований Донбас  є величезною російською військовою базою та полігоном для випробування нового озброєння та утилізації смертоносного металобрухту - навіть ціною життя цивільних чи своїх бойовиків-маріонеток.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-