Під заставу в 275 тисяч випустили підозрюваного, якому загрожує довічне

Під заставу в 275 тисяч випустили підозрюваного, якому загрожує довічне

Укрінформ
Начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін обурений тим, що в Маріуполі суддя дозволив внести 275 тис. грн застави за звільнення з-під арешту підозрюваного в убивстві місцевого жителя.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Суддя Лівобережного районного суду оцінив життя вбитого маріупольця 275 тисяч гривень. Саме такі умови виходу під заставу для підозрюваного у скоєнні вбивства молодого чоловіка та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень іншому, які мали місце 7 листопада цього року в Маріуполі... Це означає, що наше життя оцінюється в суму 275 тисяч гривень. Можна вбивати, потім заплатити - і жити далі на волі», - обурився Аброськін.

У відділі комунікації поліції Донецької області розповіли, що тіло 37-річного маріупольця з численними ножовими пораненнями було виявлено на вулиці в Лівобережному районі близько 3-ї ранку 7 листопада. Його товариша з аналогічними пораненнями було доставлено до медустанови.

Особовий склад поліції Маріуполя і Головного управління працював над розкриттям цього злочину. За кілька годин оперативники встановили особи учасників конфлікту, були затримані двоє підозрюваних, а ввечері здався поліції головний фігурант у справі, який добровільно видав правоохоронцям знаряддя вбивства - ніж. Подія отримала кваліфікацію за ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 (Замах на вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України, за що передбачено до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-