Суд відмовив у закритому слуханні справи про теракт у Харкові

Суд відмовив у закритому слуханні справи про теракт у Харкові

Укрінформ
Фрунзенський райсуд Харкова прийняв рішення про відкрите слухання справи щодо теракту 22 лютого 2015 року біля Палацу спорту - всупереч проханню підозрюваного.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в суді.

"Суд у справі про теракт біля Палацу спорту буде відкритим. Суд відмовив у проханні одного з підозрюваних про закрите слухання нібито через погрози. Ця причина не значиться в списку КК України для слухання справи у закритому режимі", - зазначили в суді.

Крім того, підозрюваним відмовлено у проханні про скасування арешту.

На суді триває вивчення відеодоказів злочину.

Як повідомляв Укрінформ, 19 вересня Фрунзенський райсуд Харкова продовжив на два місяці утримання у СІЗО для трьох підозрюваних у теракті біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року.

22 лютого 2015 року внаслідок вибуху в колоні активістів біля Палацу спорту на місці загинули дві особи, ще двоє померли у лікарні, поранення отримали 11 осіб. Через три дні за підозрою у теракті було затримано трьох харків'ян. За даними силовиків, усіх трьох завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку у Бєлгороді, а за здійснення теракту повинні були отримати 10 тисяч доларів. Їм загрожує довічний термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-