КіберХунта розібралася, звідки в Суркова ідеї про

КіберХунта розібралася, звідки в Суркова ідеї про "революцію в Харкові"

Укрінформ
У зламаній пошті приймальні апарату помічника президента РФ Владислава Суркова досить багато листів присвячені темі дестабілізації ситуації у Харкові та планам по федералізації України.

Дамп (скачану після злому копію) пошти приймальні Суркова опублікували українські хакери з "КіберХунти".

"Досить багато листів у пошті приймальні Суркова присвячено Харкову. Повідомлення щодо соціальної обстановки у Харкові та можливості дестабілізації ситуації досить цікаві. Наприклад, у доповідній записці від 29 квітня 2015 року під назвою "Комплекс заходів Х" повідомляють, що більшість населення Харківської області дотримуються опозиційних Києву поглядів і пропонують варіанти розгойдування ситуації", - йдеться у повідомленні.

Водночас відзначається, що вже у червні 2015 року ситуація кардинально змінилася, у тому числі завдяки роботі СБУ, а також позиції жителів Харкова: "Тренд "Харків, вставай!", відповідно до доповідної, стає вже неактуальним. Агенти Кремля намагаються виправдати свою неспроможність, представляючи Суркову спотворену картину про "каральні операції".

Як відзначають у своєму огляді зламаної пошти хактивісти, бувають і курйози, коли робота російської агентури перетинається: "Теж пишуть скарги Суркову. Для більш поглибленого аналізу ситуації по Харкову рекомендуємо вивчити листи, відправлені до приймальні Суркова з поштової адреси maharinskaya@mail.ru ".

Крім того, у листуванні в пошті приймальні Суркова знайдено велику кількість довідок, списків і навіть креативних "листівок" від одного з лідерів донецьких бойовиків Дениса Пушиліна.

"Висилали для Суркова і списки депутатів Верховної Ради України, які беруть участь у проектах федералізації різних регіонів, проекти зміни в Конституцію України та багато іншого - все це вимагає окремого розгляду", - підкреслюється у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-