На цвинтарях Донбасу окупантів ховають окремо - Лисенко

На цвинтарях Донбасу окупантів ховають окремо - Лисенко

Укрінформ
Окупаційне командування незаконних збройних формувань на Донбасі, щоб приховати втрати бойовиків, хоронить російських бійців у спеціально обладнаних місцях на кладовищах Донбасу.

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Командування противника проводить цілеспрямовану політику приховування втрат у лавах російсько-окупаційних військ. На міських кладовищах відводяться спеціальні ділянки для поховання російських військовослужбовців, тіла яких тривалий час перебували в спеціально обладнаних сховищах і визнані непізнаваними", - сказав Лисенко.  

Він додав, що у місті Моспино на окремій ділянці місцевого кладовища проведено близько 100 безіменних поховань, де є лише таблички з номерами.

"Поховання здійснюються без трун на незначну глибину. Таке зневажливе ставлення до загиблих окупантів може спричинити зараження навколишнього середовища і чудово ілюструє ставлення ватажків незаконних збройних формувань та, зокрема, Кремля до так званого "відпрацьованого матеріалу руського міра", - наголосив Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-