Суд щодо теракту біля Палацу спорту перенесли через хворобу судді

Суд щодо теракту біля Палацу спорту перенесли через хворобу судді

Укрінформ
Засідання райсуду Фрунзе Харкова у справі про теракт біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року перенесли у зв'язку з хворобою одного з суддів.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Вита Дубовик.

"Через хворобу одного з суддів, засідання перенесли на 9 листопада, на 11:30", - зазначила Дубовик.

За її словами, на суді продовжиться дослідження відеодоказів.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 18 жовтня райсуд Фрунзе Харкова переніс засідання у справі про теракт біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року через скаргу звинуваченого Башликова на здоров'я.

19 вересня райсуд Фрунзе Харкова продовжив на два місяці утримання в СІЗО для трьох підозрюваних у теракті біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року.

8 серпня на засіданні суду у справі про теракт біля Палацу спорту обвинувачений Двірников - відмовився від адвоката. Суд доручив надати йому адвоката з Центру безкоштовної правової допомоги.

9 червня на суді обвинувачений Тетюцький заявив, що хоче залучити до свого захисту ще одного адвоката. Суд відмовив, оскільки захисником мала стати людина, яка утримується в СІЗО за звинуваченням у розбої, викраденні авто та участі у терористичній групі.

За словами представника потерпілих Олега Головкова, підозрювані "намагаються максимально затягнути розгляд справи".

22 лютого 2015 року при вибуху у колоні активістів біля Палацу спорту на місці загинуло двоє людей, ще двоє померли в лікарні, поранено 11 осіб. Через три дні за підозрою у теракті затримано трьох харків'ян: Дворников, Тетюцький, Башликов. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку у Бєлгороді, а за здійснення теракту мали отримати 10 тисяч доларів. Їм загрожує довічний термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-