Терористи закрили перехід у Станиці через

Терористи закрили перехід у Станиці через "праймеріз" - ОДА

Укрінформ
Бойовики заявили, що ремонтували міст біля КПП "Станиця Луганська", однак підстави не випускати людей з "ЛНР", швидше за все, політичні.

Так прокоментував закриття терористами переходу через міст у Станиці Луганській заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

"Робота КПВВ "Станиця Луганська" потрохи нормалізується, люди переміщуються в обох напрямках. Всі служби працюють у штатному режимі. Як ми й передбачали, ніяких ремонтних робіт на небезпечній ділянці мосту терористи не збирались проводити. Це підтверджують люди, які перейшли з неконтрольованої території у Станицю Луганську. Скоріш за все, причини суто політичні: розгойдування ситуації щодо створення демілітаризованих зон на Луганщині. Крім того, завтра у так званій ЛНР "праймеріз", тож, можливо, таким чином вони намагались утримати потенційних виборців", -  підкреслив Клименко.

Нагадаємо, вранці 1 жовтня Держприкордонслужба повідомила, що бойовики в односторонньому порядку призупинили пропуск осіб навпроти контрольного пункту в’їзду-виїзду "Станиця Луганська". "Офіційною версією" було проведення ремонту дерев'яної конструкції, що закриває пошкоджену частину мосту через р. Сіверський Донець.

Завтра, 2 жовтня, в "ЛНР" та "ДНР" проходить попереднє "громадське голосування" (праймеріз) для вибору кандидатів до "органів місцевого самоврядування".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-