Вбивство у Кривому Озері: двом поліцейським продовжили тримання під вартою

Вбивство у Кривому Озері: двом поліцейським продовжили тримання під вартою

Укрінформ
Двом працівникам поліції, яких підозрюють у вбивстві 32-річного мешканця смт Криве Озеро на Миколаївщині, продовжили строк тримання під вартою до 2 місяців без права внесення застави.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

«22 вересня за клопотаннями слідчих прокуратури Миколаївської області слідчий суддя двом працівникам поліції, яких підозрюють у перевищенні повноважень за ч.3 ст.365 КК України, в результаті чого настала смерть 32-річного мешканця смт Криве Озеро, продовжив строк тримання під вартою до 2 місяців без права внесення застави», - йдеться у повідомленні.

Зазначені клопотання прокуратура внесла до суду у зв’язку з тим, що строк тримання під вартою вказаних осіб закінчується 25 вересня цього року.

Досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення об’єктивних обставин.

Як повідомлялося, в ніч проти 24 серпня наряд поліції прибув на виклик у помешкання 32-річного чоловіка, який вчиняв хуліганські дії. До нього були застосовані заходи фізичного впливу та кайданки. Згодом чоловік помер. Правоохоронці сказали, що своєю смертю. Але рідні звинуватили поліцію в його вбивстві. Біля прокуратури та райвідділу поліції зібралося майже 200 місцевих мешканців. Вони вимагали справедливого розслідування. Ситуація загрожувала силовим штурмом приміщень.

У Криве Озеро направили слідчу групу з області для проведення розслідування. Еспертиза встановила, що причиною смерті 32-річного Олександра Цукермана стала гостра внутрішня кровотеча та травматичне поранення серця. Травми завдані з травматичної зброї одним із поліцейських.

Трьох поліцейських затримали. Усім їм суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді перебування під вартою. Двом – по одному місяцю, а третьому, якому пред’явили підозру у вбивстві – два.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-