На Буковині велику плантацію коноплі ховали в кукурудзі

На Буковині велику плантацію коноплі ховали в кукурудзі

Фото
Укрінформ
У селі Коритне Вижницького району на Буковині правоохоронці виявили плантацію нарковмісних рослин. Вилучено та направлено на експертизу майже 2500 кущів коноплі.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України у Чернівецькій області.

“В ході проведення заходів, спрямованих на виявлення незаконних насаджень рослин снодійного маку та коноплі, працівники 2-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності та Вижницького відділення поліції виявили земельну ділянку в селі Коритне, на якій серед кукурудзи насаджено 2465 кущів коноплі. Встановлено, що ділянка із незаконним насадженням нарковмісних рослин входить до земель запасу сільської ради”, – цитує прес-служба начальника Вижницького відділення поліції Олександр Киселиця.

Правоохоронці встановили вже особу місцевого мешканця, який використовував земельну ділянку для незаконного насадження нарковмісних рослин.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі на строк до семи років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-