В Одесі перекрили метадоновий канал з РФ

В Одесі перекрили метадоновий канал з РФ

Укрінформ
Співробітники Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Одеській області та Управління Служби безпеки провели спецоперацію із затримання організованої злочинної групи, що спеціалізувалась на поставках в Україну метадону з Російської Федерації.

Про це повідомили кореспондентові Укрінформу у відділі комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України.

"Встановлено, що синтетичні наркотики переправляли в Одесу залізницею дві зловмисниці, а троє інших членів угруповання реалізовували їх через розгалужену мережу. Правоохоронці документували незаконну діяльність протягом кількох місяців, після чого провели обшуки за місцем проживання. Вилучили близько 200 грамів наркотика, розфасованого в дозовані пакетики, а також п'ять одиниць обладнання для зважування наркоречовини", - уточнили в поліції.

Наразі затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання, перевезення наркоречовин за попередньою змовою групою осіб з метою їх збуту) Кримінального кодексу України. Їм загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, додали в поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-