Путінських найманців привели у найвищу готовність на

Путінських найманців привели у найвищу готовність на "донецькому" фронті – ГУР

Укрінформ
Проросійські сили на Донбасі підтримують боєготовність військ, проводять ротацію та посилення передових підрозділів, здійснюють поповнення боєприпасів та вдосконалюють інженерне обладнання переднього краю.

Про це інформує Головне управлянні розвідки Міноборони України.

Так, за даними ГУР, на Сєверодонецькому напрямку: для перевірки заходів оперативного маскування на передових позиціях 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ у районах н.п.Голубівське і Донецький застосовувався безпілотний літальний апарат.

"Слов’янський. Поповнено боєкомплект передових підрозділів 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ. У смузі відповідальності бригади тривають заходи з інженерного обладнання передових позицій у районі н.п.Луганське. З метою посилення передових позицій у районі н.п.Озерянівка по тривозі піднято один з артилерійських підрозділів 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, обладнано нові вогневі позиції для ведення артилерійського вогню прямою наводкою", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку до вищого ступеня бойової готовності приводились підрозділи 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ.

Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-