Росія пригнала на Донбас нові танки,

Росія пригнала на Донбас нові танки, "Гради" та БМП - розвідка

Укрінформ
З території Російської Федерації до тимчасово окупованих частин Донецької і Луганської областей прибуло чергове підкріплення для бойовиків - колона військової техніки та цистерни з пальним.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook

"Зафіксовано чергові факти перекидання озброєння та військової техніки, боєприпасів і пально-мастильних матеріалів з території РФ до наступних пунктів призначення: через н. п. Дмитрівка у напрямку м. Донецьк - колона військової техніки (у її складі 122-мм РСЗВ "Град", ББМ та вантажні автомобілі); н. п. Ровеньки - п'ять цистерн із пально-мастильними матеріалами", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на залізничну станцію на захід від міста Свердловськ Донецької області з Росії прибули танки, "Гради", а до населеного пункту Микитівка - ешелони зі снарядами.

"Н. п. Вальянівський (залізнична станція, на захід від н. п. Свердловська) - залізничний ешелон у складі платформ з танком Т-64, трьома бойовими машинами 122-мм РСЗВ "Град" та двох вагонів зі 122 та 152-мм снарядами. Н. п. Микитівка - залізничний ешелон у складі 43 вагонів", - уточнюється в повідомленні.

Прес-центр ГУР також додає, що в подальшому військову техніку та боєприпаси переміщено до міста Свердловськ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-