Бомбу шукають і на пивзаводі в Чернігові

Бомбу шукають і на пивзаводі в Чернігові

Укрінформ
У Чернігові щонайменше втретє за останні півроку невідомий заявив про замінування місцевої філії пивної компанії "САН ІнБев Україна"  - пивкомбінату "Десна".

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив співробітник сектору комунікації Головного управління Національної поліції у Чернігівській області Борис Коновченко.

"Повідомлення про замінування, як і в минулі рази, надійшло електронною поштою. На місце виїхали слідчо-оперативна група та бригади всіх екстрених служб - вибухотехніки, пожежники, медики...", - зазначив Коновченко.

За його словами, причина "замінувань" одного з найбільших підприємств Чернігова наразі невідома. У двох попередніх випадках вибухівку там не знайшли.

Те, що "фейкові" повідомлення про "замінування" надсилаються електронною поштою з комп’ютера, ускладнює і, значною мірою, унеможливлює і пошуки "жартівника", зазначили в поліції.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні до поліції Львова та Миколаєва також електронною поштою надійшли повідомлення про замінування пивоварні та пивзаводу відповідно.

Фото: ua.igotoworld.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-