У Львові вночі пролунали два потужні вибухи

У Львові вночі пролунали два потужні вибухи

Оновлено
Укрінформ
Правохоронці проводять розслідування за фактами двох нічних вибухів у Львові. 

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Львівській області.

"У Львові сьогодні, 23 травня, вночі на подвір’ях двох приватних житлових будинків пролунали вибухи, внаслідок яких пошкоджено два автомобілі і один з будинків. Постраждалих внаслідок вибухів немає... Правоохоронці розслідують усі обставини скоєного та встановлюють особи зловмисників", - йдеться у повідомленні.

У Нацполіції уточнюють, що 23 травня о 00:10 на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на вул. Мельника (Франківський район) у Львові невстановлена особа кинула невідомий предмет на подвір’я приватного житлового будинку, в результаті чого стався вибух. Вибухом пошкоджено автомобілі «Лексус» і «Порш Кайєн».

Крім того, о 00:30 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на вул. Снопківській (Галицький район) на подвір’ї приватного житлового будинку стався вибух. Вибухом пошкоджено вікна і фасад будинку.

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ Нацполіції у Львівській області на місці обох вибухів проведено дослідження щодо визначення причин вибухів. "За попереднім висновком експертів –  в обох випадках стався вибух гранати Ф-1", - зазначається у повідомленні.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження

Фото: Патрульна поліція Львова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-