На Куликовому полі Одеси - ані вибухівки, ані мітингувальників

На Куликовому полі Одеси - ані вибухівки, ані мітингувальників

Укрінформ
У результаті обстеження Куликового поля Одеси жодних вибухонебезпечних пристроїв, предметів або речовин не виявлено.

Про це повідомили Укрінформу в відділі комунікацій Одеського облУВС.

"Надана по телефону інформація про замінування Куликового поля не підтвердилась. Фахівці вибухотехнічної служби, що здійснювали перевірку території площі, не виявили жодних вибухових пристроїв. Наразі працівники поліції вживають першочергових розшукових заходів для встановлення особи, яка надала неправдиві відомості поліції", - повідомила представник облУВС Анастасія Сіра.

Водночас співробітники Патрульної служби поліції спростували поширену деякими ЗМІ інформацію про те, що 9 травня на Куликовому полі відбувся мітинг, учасниками якого нібито стали "200 осіб з георгіївськими стрічками на одязі, а також з прапорами, на яких була комуністична символіка".

"Насправді на Куликове поле в пообідню пору приходять деякі одесити - по одному чи удвох - і залишають квіти біля паркану, що відділяє Будинок профспілок від решти території площі. Як бачите, усього близько десятка букетів - ото й весь мітинг", - сказав кореспонденту Укрінформу один з офіцерів поліції, що очолює наряд правоохоронців у районі Куликового поля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-