Розвідка викрила ще одного російського офіцера на Донбасі

Розвідка викрила ще одного російського офіцера на Донбасі

Укрінформ
На посаді “начальника штабу-заступника командира 1 мотострілкового батальону 3 окремої мотострілецької бригади” (Горлівка) перебуває майор ЗС РФ Руслан Іскуженов, який до цього очолював батальйон у 18 окремій мотострілецькій бригаді ЗС РФ. 

Про це повідомляє сайт Головного управління розвідки Міноборони.

“ГУР МО України отримано дані, що на посаді “начальника штаба-заместителя командира 1 мотострелкового батальона 3 отдельной мотострелковой бригады (Горловка, Украина) 1 АК (Донецк, Украина) Центра территориальных войск (Новочеркасск, Россия) Южного ВО (Ростов-на-Дону) ВС РФ” перебуває майор ЗС РФ Іскуженов Руслан Тулігенович (Искуженов Руслан Тулигенович), в Україні використовує документи прикриття на прізвище Успанов)”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у розвідці,  Руслан Іскуженов народився 12.01.1984 р.н. у с.Пальцівка Тавричеського району Омської обл., навчався у Омському кадетському корпусі, а у 2007 р. закінчив Новосибірське вище військове командне училище.

“Для виконання злочинних наказів воєнно-політичного керівництва Росії на тимчасово окупованих територіях сходу України майор Р.Іскуженов відряджений відповідно до наказу міністра оборони РФ від 22.01.2015 р. №0019 з посади командира мотострілецького батальйону 18 окремої мотострілецької бригади (ст.Калинівська, с.Ханкала, м.Грозний, Чечня, Росія) 58 армії (Владикавказ) Південного ВО ЗС РФ”, - повідомили в ГУР.

З моменту закінчення Новосибірського ВВКУ, офіцер ЗС РФ Іскуженов проходив службу на посадах командира мотострілецького взводу, мотострілецької роти, начальника штаба та командира мотострілецького батальйону у 18 окремій мотострілецькій бригаді.

У військовій розвідці звернули увагу на те, що 18 окрема мотострілецька бригада 58 армії Південного ВО ЗС РФ є бойовим з’єднанням, що регулярно залучається до т.зв. контртерористичної операції у Чечні та Дагестані, налічує 3990 чоловік особового складу та має у своєму складі окремий батальйон спеціального призначення. Офіцери та особовий склад цього з’єднання з 2014 р. регулярно залучаються до бойових дій на тимчасово окупованих територіях сходу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-