Російські окупанти

Російські окупанти "показово" готують десант у Азовському морі

Укрінформ
Підрозділи російсько-окупаційних сил на окупованих територіях Донбасу проводять заходи бойової підготовки та показово готуються до наступу, зокрема, до форсування водних перешкод та до десантування на узбережжі Азовського моря.

Про це під час брифінгу повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

"19 квітня командування 9 окремого полку проводило показові тактико-спеціальні заняття з відпрацюванням елементів морської десантної операції. Саме така операція планується до проведення на узбережжі Азовського моря", - сказав Скібіцький.

Він додав, що в період з 13 по 18 квітня на полігоні в районі Успенка проведені тренування 2 армійського корпусу ("ЛНР"), в ході яких відпрацьовувалися питання наступальних дій та  форсування водних перешкод для бойових машин піхоти, БТР, танків. Такі навчання проводилися не тільки вдень, але й в темну пору доби. Крім того, артилерійські підрозділи 7 окремої бригади провели планові заняття з вогневої підготовки з практичного виконання  військових стрільб з БМ-21 "Град".

"Головне управління розвідки МО України продовжує відслідковувати заходи бойової  та оперативної підготовки 1 та 2 армійських корпусів. У єдиній системі оперативної та бойової підготовки Збройних сил РФ, зокрема, Південного військового округу, проводяться  командно-штабні навчання, вогневі тренування та інші заходи. Такі заходи проводяться на  трьох загальновійськових полігонах та на 20 вогневих містечках. Головна увага під час таких навчань приділяється проведенню контрнаступальних та наступальних дій", - повідомив Скібіцький.

Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-