Бойовики відпрацьовують проведення наступу і форсування річок - розвідка

Бойовики відпрацьовують проведення наступу і форсування річок - розвідка

Укрінформ
Розвідка підтверджує, що на Луганському напрямку бойовики відпрацьовують на окупованих територіях форсування ріки, і це свідчить про реальну загрозу наступу.

Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький під час брифінгу на тему: «Особливості розвитку ситуації на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей» в п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо Луганська така інформація підтверджується. Зараз під час навчань ці питання відпрацьовуються практично, розгортаються понтонні засоби переправи, здійснюються всі заходи для того, щоб до автоматизму відпрацювати ці питання. Це є реальною загрозою, тому що по всій лінії зіткнення на території річок противником будуть прийматися рішення щодо наступу на наші сили", - сказав Скібіцький.

Він також додав, що заходи з підготовки до форсування річок проходять як на Луганському, так і на Донецькому напрямках.

"У рамках заходів бойової підготовки бригади першого і другого російських корпусів дуже активно відпрацьовують саме ці питання - це проведення наступу і форсування водних перешкод", - додав Скібіцький. 

Скібіцький пояснив, що на Донецькому напрямку такі дії були відпрацьовані на минулому тижні, а на Луганському продовжувалися протягом поточного тижня.

"Підкреслюю, ці питання відпрацьовуються як в першому, так і в другому армійських корпусах і на найбільш загрозливих напрямках. У першому корпусі дуже активно були відпрацьовані ці питання на минулому тижні, де активно залучалися інженерні підрозділи збройних сил Російської Федерації, які приходили на посилення", - наголосив Скібіцький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-