Російські військові десятками звільняються й тікають з Донбасу - ГУР

Російські військові десятками звільняються й тікають з Донбасу - ГУР

Укрінформ
Щонайменше 16 військовослужбовців т.з. “9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти” (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ (сформований на території т.з. “ДНР”) подали рапорт на звільнення з “військової служби” з подальшим поверненням до Росії.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Встановлено, що 21 квітня ц.р. рапорти на звільнення з військової служби з подальшим поверненням до Росії подали 16 військовослужбовців 1 мотострілецького батальйону 9 ошмсп мп”, - йдеться у повідомленні.

Раніше в розвідці повідомили, що 19 квітня висловили недовіру командиру батальйону та написали рапорти на звільнення з військової служби з подальшим поверненням до Росії 19 військовослужбовців т. з. “6 окремого мотострілецького полку” (Стаханов) 2 АК ЗС РФ.

“З огляду на небезпеку участі в активних бойових діях та поступове розуміння неминучості покарання за скоєння воєнних злочинів на тимчасово окупованих територіях сходу України, відмічаються факти масового звільнення військовослужбовців у частинах і з’єднаннях 1 АК ЗС РФ”, - наголосили в ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-