У Мелітополі на автостоянку кинули

У Мелітополі на автостоянку кинули "коктейль Молотова"

Укрінформ
У Мелітополі зловмисник кинув на автомобільну стоянку  пляшку з легкозаймистою рідиною, в результаті вогнем частково пошкоджено три автомобілі, розпочато кримінальне провадження. 

Про це повідомляє прес-служба  Головного управління Національної поліції в Запорізькій області

«20 квітня 2016 року о чверть на першу ночі до Мелітопольського відділу ГУНП в Запорізькій області звернувся охоронець приватної стояки по вул. Леніна. Чоловік повідомив, що п'ять хвилин тому невідомий кинув на територію стоянки пляшку з легкозаймистою речовиною, внаслідок чого загорілися автомобілі, які там знаходилися. На місце події терміново прибули поліцейські та пожежники. Пожежу було ліквідовано. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Вогнем частково пошкоджено три автомобілі», - йдеться у повідомленні.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом) та розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Триває комплекс заходів, направлених на встановлення особи зловмисника.

Фото: sq.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-