Штаб: Тихих ділянок на фронті немає

Штаб: Тихих ділянок на фронті немає

Карта
Укрінформ
Бойовики різко збільшили кількість обстрілів з важкого озброєння на Донецькому напрямку.

Про це заявив на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Зокрема, ворог 22 рази застосував міномети (випущено близько 150 мін), тричі – бронетехніку, двічі – 152-мм артилерію (випущено близько 20 снарядів)... Нерідко ворог веде вогонь одразу з декількох видів важкого озброєння одночасно. Спокійних ділянок на фронті немає. Сили АТО регулярно та ефективно ведуть вогонь у відповідь", - зазначив він.

За словами Мотузяника, найбільш потужні перестрілки відбулися північніше Горлівки, на ділянці фронту Горлівка – Ясинувата, західніше та південніше Авдіївки: "Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 63 ворожі обстріли (кожен другий – з важкого озброєння)".

На Луганському напрямку, за словами речника, бойовики порушували режим тиші поблизу Трьохізбенки і Золотого. Всього відбулося 4 ворожих обстріли, з них 1 мінометний.

Повідомляючи про ситуацію на Маріупольському напрямку, Мотузяник сказав: "Порівняно з вівторком, вчора було дещо спокійніше. Епіцентром бойових дій була Мар’їнка, де відбулася низка ворожих снайперських обстрілів. Південніше, поблизу Новогнатівки і Водяного, противник застосував 120-мм міномети. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 13 ворожих обстрілів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-