Одеська поліція зупинила спробу податківців вивезти горіхів на $180 тис.

Одеська поліція зупинила спробу податківців вивезти горіхів на $180 тис.

Укрінформ
Співробітники Одеського облУВС зупинили спробу групи озброєних осіб, що представилися податківцями Запорізької області, конфіскувати в однієї з одеських компаній 70 тон горіхів вартістю 180 тисяч доларів і вивезти за межі міста Одеси.

Про це в середу повідомили Укрінформу в Одеському облУВС.

"Коли прибулі до Одеси податківці спробували конфіскувати й вивезти в Запорізьку область вантаж горіхів, що належав торгівельній компанії, комерсанти та одеські журналісти попросили пред'явити відповідне рішення суду. Однак керівник озброєної групи відмовився назвати своє прізвище і надати документи, після чого вивезення вантажу на борту великогабаритного автотранспорту було заблоковано. На місце події прибули очільник Одеського облУВС Гіоргі Лорткіпанідзе та голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі. На їхні вимоги пред'явити документи, на підставі яких вивозиться вантаж горіхів, запорізькі податківці заявили, що рішення суду поки не мають", - зазначили в ооблуправлінні поліції.

Після цього співробітники поліції з участю голови ОДА та очільника Одеського облУВС зупинили транспорт з горіхами в кузові та супроводжуючі автомашини з озброєними людьми.

"В одній з них одеські правоохоронці знайшли вогнепальну зброю - пістолети і дробовики", - уточнили в облУВС.

Увечері 13 квітня Саакашвілі прокоментував ситуацію на своїй сторінці в Facebook.

"Горіхова мафія зі всієї України об'єдналася для боротьби з одеськими підприємцями. Цього разу Запорізька податкова, при підтримці озброєних тітушок, намагалась серед білого дня викрасти вантаж горіхів одного з експортерів регіону", зазначив голова ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-