Марушевська розповіла про терміни ультиматуму Саакашвілі

Марушевська розповіла про терміни ультиматуму Саакашвілі

Укрінформ
Голова Одеської митниці Юлія Марушевська розповіла, що означав ультиматум губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі і коли закінчується його термін.

Про це вона заявила в прямому ефірі програми "Лівий берег" з Сонею Кошкіною.

Відповідаючи на запитання журналіста про конкретний термін ультиматуму Саакашвілі, Марушевська відповіла, що це справа кількох днів.

«Я думаю, що це справа кількох днів і тижнів. І думаю, що це пов'язано з формуванням або не формуванням Кабінету міністрів, коли це вже нарешті закінчиться і буде звернено увагу на те, що відбувається в Одеській області», - зазначила голова Одеської митниці.

Вона також переконана, що владі не вигідно звільняти Михайла Саакашвілі з посади голови Одеської ОДА.

"Я думаю, що у Банкової є надія позбутися Саакашвілі. Але, по-моєму, це був би ризикований і дурний крок", - заявила Марушевская.

Нагадаємо: 11 квітня голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі висунув умови українській владі, при яких він з командою готовий залишитися на посаді.

Серед вимог: формування влади народної довіри, відсторонення від посади скандального прокурора Одеської області Миколи Стоянова та розслідування щодо одеського мера Геннадія Труханова через його російський паспорт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-