Конфлікт біля

Конфлікт біля "Либіді": в "Айдара" - договір, в орендаря - постанова суду

Ексклюзив
Укрінформ
ТОВ «Хотел Проперті» підписало договір на оренду приміщення готелю «Либідь» у жовтні 2015 року і сьогодні відбулося його примусове виконання.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила адвокат і представник ТОВ «Хотел Проперті» Марина Цирулевська.

«Виконавче рішення по заселенню сталося на підставі рішення суду, яке вступило у законну силу. На підставі цього рішення суду був виданий виконавчий документ, який наразі і виконується», - сказала вона.

Цирулевська зазначила, що був наданий термін для добровільного виконання рішення суду, однак воно не було здійснене і тому проводиться його примусове виконання із залученням державної виконавчої служби і правоохоронних органів.

«У нас як у орендатора немає жодних документів, які свідчать про законні підстави перебування зазначених осіб (представників "Айдару" - ред.) в приміщенні готелю», - зауважила адвокат, додавши, що її компанія зверталася до правоохоронних органів, де також повідомили, що жодного відповідним чином засвідченого документу не мають.

 У свою чергу, представник батальйону «Айдар» Олександр Золотухін заявив журналістам, що судова ухвала про забезпечення позову не вступила в силу і у ній не було прописане примусове вселення, тому сьогоднішні дії правоохоронців він вважає незаконними, а також, що правоохоронним органам були надані копії усіх відповідних документів.

«У нас є декілька юридичних документів. Перше - це договір на охорону готелю з охоронною компанією, яку очолює колишній військовий теж з батальйону «Айдар» Віктор Сердюк. Далі є у нас договори оренди на офіси благодійного фонду «Духовне єднання України», громадської організації «Союз ветеранів антитерору», на депутатську приймальню. У нас в оренді також підвал», - сказав він.

Водночас Золотухін не повідомляє, з ким вказані організації заключали договори на оренду приміщень.

Як повідомляє кореспондент агентства, наразі ситуація навколо готелю спокійна. Приміщення комплексу оточене правоохоронцями.

Право власності на готельний комплекс «Либідь» належить ВАТ «Перехідний банк» РВС банк», який у жовтні 2015 року провів відкритий тендер для вибору нового орендатора. Переможцем стало ТОВ «Хотел Проперті».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-