У готелі

У готелі "Либідь" поліція знайшла автомат і гвинтівку

Укрінформ
Правоохоронці під час проведення слідчо-оперативних дій та огляду приміщень готелю "Либідь" у Києві, де сьогодні вранці відбулися сутички, вилучили автомат та дрібнокаліберну гвинтівку.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у місті Києві.

"Під час проведення слідчо-оперативних дій та огляду приміщень готелю правоохоронці вилучили предмети, схожі на автомат та дрібнокаліберну гвинтівку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вилучене направлено на експертизу.

Доставлених до управлінь поліції громадян опитують, встановлюють їхні особи та причетність до правопорушень.

Як повідомляли раніше у поліції, сьогодні біля готелю "Либідь" у Києві виконавча служба забезпечувала виконання рішення суду. Близько 10:30 громадяни, невдоволенні рішенням суду та діями виконавчої служби, почали перешкоджати проведенню виконавчого провадження. За даними ЗМІ, кілька поверхів готелю "Либідь" захопили бійці "Айдару". Правоохоронці змушені були втрутитися задля стабілізації ситуації та затримали найбільш активних учасників сутички для з'ясування обставин вчинення протиправних дій. Наразі ситуація стабілізована.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-