Харків’яни знову пікетують прокуратуру

Харків’яни знову пікетують прокуратуру

Фото
Укрінформ
Мітинг за реформу прокуратури проходить біля будівлі прокуратури Харківської області, що на вулиці Богдана Хмельницького.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Мітинг зібрав до ста активістів організацій "Громадська варта" і "Автомайдан". В руках у них плакати: "Стоп прокурорському свавіллю", "Так! Чесним прокурорам", "Справедливість, свобода, честь", "Сотня Лева - Ліва сотня". Є плакат грузинською мовою в підтримку Сакварелідзе.

"Ми за звільнення прокурора Харківської обласної державної адміністрації Юрія Данильченка, який підписав лист на підтримку екс-генпрокурора України Шокіна. Ми також вимагаємо розслідування за фактом побиття активіста Дмитра Олійника, в чому публічно зізналися представники "Сотні Лева", - зазначив координатор "Автомайдану" Костянтин Чуркін.

За його словами, активісти відмовилися від запрошення пройти в будівлю прокуратури на зустріч з прокурором Данильченком: "Прокурор має сам вийти до людей".

Як каже координатор організації "Громадська варта" Валентин Бистриченко, весь тиждень від невідомих надходять погрози на адресу побитого активіста, а також інших учасників пікету біля будівлі облпрокуратури.

Мітингувальників відокремлюють від облпрокуратури поліцейські і люди в чорному.

Як повідомляв Укрінформ, 28 березня на пікеті біля облпрокуратури міцні чоловіки в чорному побили 21-річного активіста Дмитра Олійника, його госпіталізували з травмами. Розпочато розслідування за статтею "Хуліганство".

Фото: itsector

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-