На блокпосту Донеччини зловили гвалтівника

На блокпосту Донеччини зловили гвалтівника

Укрінформ
За тиждень на блокпостах Донеччини припинено 46 правопорушень.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області.

"Протягом тижня на блокпостах Донеччини перевірено понад 1,4 тисячі одиниць вантажного транспорту, більше 15 тисяч легкових автомобілів та понад 45 тисяч людей. Співробітники територіальних підрозділів організації діяльності блокпостів продовжують ретельно перевіряти документи громадян та транспортні засоби", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, цього тижня було затримано 4 особи, які знаходились у розшуку за вчинення кримінальних правопорушень, у тому числі й тяжких. Так, співробітниками сектору організації діяльності блокпостів Волноваського відділу поліції затримано мешканця Докучаєвська 1994 року народження. Ще у 2014 році молодий чоловік скоїв тяжкий злочин, кваліфікований за ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України «Згвалтування», за що йому загрожує покарання - позбавлення волі від 7 до 12 років.  

Крім того, виявлено 4 особи, які підтримують зв'язок з учасниками незаконного збройного формування так званої «ДНР» та 2 безпосередніх учасника терористичного угруповання. Також виявлено 4 факти вилучення наркотичної речовини та вилучено 6 мобільних телефонів, які значилися у розшуку.   

Протягом останнього тижня працівники підрозділів організації діяльності блокпостів Донеччини 6 разів вилучали зброю і боєприпаси. Співробітниками сектору організації діяльності блокпостів Краматорського відділу поліції було виявлено 2 мисливські рушниці без відповідних документів, їх колегами з Бахмута вилучено 2 газових револьвера калібру 5,6 мм та газовий пістолет «Шмайцер», а в Торецьку поліцейські вилучили у правопорушника кілька десятків патронів для автомата Калашникова.

Також було виявлено автівку, яка перебувала у розшуку, і кілька порушень правил експлуатації транспортних засобів. Так, виявлено 2 транспортних засоби з ознаками знищення, підробки або заміни ідентифікаційних номерів вузлів та агрегатів, 1 одиницю транспорту без документів та 1 транспортний засіб з підробленими документами.

Актуальним залишається й питання нелегального перевезення вантажів. У більшості випадків це металовироби та продукти. Так, протягом тижня на блокпостах Донеччини виявлено 14 одиниць вантажного транспорту без відповідного пакету документів, у тому числі 6 фактів перевезення металобрухту загальною вагою понад 40 тонн та 3 випадки несанкціонованого перевезення продуктів харчування вагою близько 8 тонн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-