Ветеран АТО підірвав себе із заручником через нещасну любов

Ветеран АТО підірвав себе із заручником через нещасну любов

Укрінформ
У селі Петриків Тернопільської області чоловік, який повернувся із зони АТО, влаштував стрілянину, внаслідок якої поранення отримала одна людина, а потім підірвав гранату.

Про це в ефірі "112 Україна" повідомив речник Нацполіції у Тернопільській області Сергій Крета. 

У результаті підриву гранати загинув сам нападник та 81-річний чоловік. Повідомляється, що таким чином чоловік відреагував на появу у його колишньої дівчини нового співмешканця.   

"За попередньою інформацією, чоловік з Львівщини, служив раніше в АТО. Жителька села Петриків Тернопільського району раніше була його співмешканкою, вони разом проживали на Львівщині. Після якогось інциденту, за її словами, виникло непорозуміння, вона покинула його, повернулась назад до своїх батьків у село Петриків на Тернопільщині. Тут вже проживала з іншим чоловіком, у шлюбі вони не перебували. Останній, приїхавши з зони АТО, вирішив повернути собі колишню свою кохану. Приїхав на Тернопільщину ще вчора, просив її повернутись до нього. Вони, мабуть, не порозумілись і сьогодні з ранку виник цей конфлікт", - прокоментував речник.

Колишній військовий двома пострілами поранив співмешканця своєї колишньої дівчини і взяв у заручники її дідуся.

"На місце події прибули поліцейські, оскільки була інформація, що є заручник, потрібно було його визволяти. Коли ця операція готувалась, пролунав вибух, вибух в підсобному приміщенні, так звана літня кухня на цьому господарстві. Коли зайшли туди поліцейські, виявили два трупи. Цього нападника і дідуся", - повідомив Крета.

Наразі з’ясовується джерело походження зброї у нападника.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

Поранений зараз перебуває в реанімації і, за попередньою інформацією лікарів, він у тяжкому стані. Одна куля попала йому в плече, а інша куля пробила груди. Зараз йому роблять операцію.

"Я думаю, що буде відкрито по ст. 115 – навмисне вбивство", - додав речник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-