"Стриптизерка з податкової" вважає, що таке могло статися з кожним

Укрінформ
Закарпатська екс-працівниця податкової Оксана Ващишина, що роздяглася на вулиці перед поліцейськими, розповіла своє бачення ситуації з вуличним роздяганням. Жінка ображена, що її назвали «ексгібіціоністкою» та каже, що «таке могло статися з кожним».

Про це Ващишина повідомила місцевим ЗМІ, передає кореспондент Укрінформу.

«Вчора на сайті ukr.net у розділі закарпатські новини з’явився коментар Адміністрації Президента. Зокрема, Олег Медвєдєв прокоментував ситуацію, яка відбулася більше двох тижнів тому, а саме 12.02.2016р., коли було показано так званий стриптиз. Відео було без звуку, тому, що конкретно там відбувалося, неможливо встановити. На цьому відео видно, як я зняла з себе верхній одяг, зокрема, дублянку та майку. Судячи зі слів Олега Медвєдєва я є ексгібіціоністкою, проте до цього у даному випадку не дійшло», - вважає Ващишина.

Жінка не розуміє, на підставі чого її назвали «ексгібіціоністкою» і називає освітлення діяльності патрульних «простим окозамилюванням». Факт того, що відео її поведінки потрапило у мережу, вважає «мерзенним і підлим».

Ващишина переконує, що авто саме заглохло посеред дороги, а причин для її роздягання могло бути «чимало».

Радник нинішнього Президента України Олег Медведєв справді прокоментував ситуацію словами: “Любов народу до нової патрульної поліції не знає меж”, - і запостив відео на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, Оксану Ващишину ужгородські правоохоронці затримали 12 лютого напідпитку. У вівторок у мережі зявилося відео того, як вона роздягалася перед поліцейськими. Щодо жінки правоохоронці склали два адміністративні протоколи за статтями «керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння» та «дрібне хуліганство». Сьогодні відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області повідомив про звільнення Оксани Ващишиної.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-