Жертв ворожого обстрілу з

Жертв ворожого обстрілу з "Градів" немає - Мотузяник

Укрінформ
Жертв у результаті сьогоднішнього обстрілу сил АТО з "Градів" терористами з Донецька - немає.

Про це розповів на брифінгу в Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні вранці ще до світанку противник грубо порушив Мінські домовленості на Донецькому напрямку. Противник відкрив по наших позиціях вогонь з використанням БМ-21 "Град". Вогонь вівся одночасно з двох установок. Всього було випущено понад 20 реактивних снарядів. За оперативною інформацією, жертв та руйнувань не зафіксовано", - сказав Мотузяник.

Речник АТО нагадав, що сьогодні у Парижі пройде черговий раунд переговорів у "Нормандському форматі" на рівнів міністрів закордонних справ. "Таким чином, застосувавши "Гради", окупанти Донбасу прагнуть вислужитися перед своїми московськими господарями", - підкреслив Мотузяник.

Як повідомляло агентство, сьогодні, 3 березня, приблизно о 05.15 російські терористи застосували проти сил АТО ракетну систему залпового вогню (РСЗВ) БМ-21 "Град".

Обстріл з реактивної артилерії по позиціях Збройних Сил України вівся із Донецька у напрямку населеного пункту Невельське та зі Старомихайлівки по Красногорівці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-