В Одесі таки поновлять Гуморину, але без карнавальної ходи

В Одесі таки поновлять Гуморину, але без карнавальної ходи

Укрінформ
Упродовж перших трьох днів квітня цього року в Одесі відбудуться різноманітні заходи традиційної Гуморини, за винятком карнавальної ходи.

Про це у середу заявила на брифінгу директор департаменту культури і туризму Одеської міськради Тетяна Маркова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Буде дуже здорово, але пройде Гуморина після дворічної перерви в дещо іншому форматі. Ми відмовимось від карнавальної ходи, бо зараз це, напевно, не на часі. Для проведення впродовж трьох днів низки розважальних заходів вибрано кілька центральних локацій - Дерибасівська, Приморський бульвар та Міський сад. А розпочнеться Гуморина фестивалем клоунів і мімів "Комедіада", уже знайомий одеситам і гостям міста", - зазначила Маркова.

Керівник департаменту не стала розкривати подробиці програми Гуморини в новому форматі, запевнивши лише, що розважальні заходи будуть відповідати стандартам "культурної столиці півдня України". Про те, що саме планується, буде повідомлено у "Календарі подій" на туристичному сайті Одеси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-