Крим знову на голодному

Крим знову на голодному "енергопайку" через енергоміст

Укрінформ
Сімферополь та інші міста Криму сидять без світла. Окупаційна влада пов'язує це з «підключенням третьої лінії енергомосту Кубань-Крим».

Про це з посиланням на так звану адміністрацію Сімферополя повідомляє сайт Кримінформ.

«У зв'язку з проведенням підготовчих робіт з підключення третьої лінії енергомосту Кубань-Крим здійснюватимуться тимчасові відключення ліній 220 кВ», - йдеться у повідомленні.

За даними «адміністрації» окупованого Сімферополя, в період з 29 лютого до 1 березня у місті запроваджено графік тимчасового обмеження електроенергії. Відключено також вуличне освітлення у Сімферополі.

Режим обмеження подачі електроенергії діє і в Ялтинському регіоні. Там «влада» також попередила, що крім графіку подання електроенергії «два через два» у житлових багатоповерхівках Ялти не працюватимуть ліфти.

Крім того, усі промислові підприємства міста, об'єкти будівництва, торгівлі та громадського харчування, а також санаторно-курортного комплексу зобов'язали працювати тільки за рахунок власної генерації.

Напередодні кримські ЗМІ повідомляли про обмеження електроенергії через аварії в електромережах у Керчі, Судаку, Джанкої та Джанкойському районі. Про відключення світла у будинках і освітлення вулиць попереджала і влада Севастополя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-