Євпаторію залишили без трамваїв і ліфтів - через ощадливість

Євпаторію залишили без трамваїв і ліфтів - через ощадливість

Укрінформ
Підконтрольна Росії влада Євпаторії тимчасово обмежує рух трамваїв у місті і зупиняє роботу ліфтів - у зв'язку з запровадженими обмеженнями електроенергії.

Про це йдеться на сайті російської адміністрації Євпаторії.

"Упродовж трьох днів: 29 лютого, 1 і 2 березня електроенергія подаватиметься споживачам у режимі «два через два»... У зв'язку з запровадженими обмеженнями електроенергії ухвалено рішення на три дні призупинити рух трамваїв і зупинити ліфти", - зазначається у повідомленні.

Водночас перший заступник глави російської адміністрації Євпаторії Валерій Савчук зазначив, що електропостачання шкіл і дитсадків необхідно максимально зберегти для їх стабільної роботи. При цьому час занять другої зміни у школах скоротиться - вони закінчуватимуться о 17 годині.

Енергетикам доручили задіяти всі наявні автономні джерела енергії під час максимальних навантажень на електромережі.

Минулими вихідними, а також вранці 29 лютого на офіційних сайтах підконтрольних Росії міських адміністрацій Ялти, Сімферополя, а також російського уряду Севастополя з'явилась інформація про обмеження енергопостачання на півострові у зв'язку з підготовкою до введення чергової нитки енергомосту з Кубані до Криму.

У неділю повідомлялося про аварійне відключення електроенергії у кількох містах Криму.

У грудні 2015 року до Криму перестала надходити електроенергія з материкової України через пошкодження електроопори в Херсонській області. Зараз ЛЕП, якою на півострів передавали до 250 мегават, відновили, проте електроенергію до Криму не подають, оскільки закінчилась дія відповідного контракту.

Анексований Росією Крим забезпечують за рахунок власної генерації, генераторних установок із Росії та енергомостом із Кубані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-