Число жертв вибуху мікроавтобуса під Мар’їнкою зросло

Число жертв вибуху мікроавтобуса під Мар’їнкою зросло

Фото
Укрінформ
У Курахівській міській лікарні від травм помер четвертий пасажир мікроавтобуса «Фольксваген Транспортер», що підірвався сьогодні вранці на Донеччині.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

«Станом на 11 годину стало відомо про ще одного загиблого пасажира. Від отриманих травм у Курахівській міській лікарні, помер мешканець Макіївки, якого було туди доставлено внаслідок вибуху автобуса. Таким чином, маємо вже 4 загиблих», - йдеться у повідомленні.

 

Фото: Юлій Зозуля, Маркіян Лисейко/Укрінформ

В прокуратурі нагадали, що сьогодні, 10 лютого, близько 8:00, біля КПП «Новомихайлівка», що в Мар'їнському районі Донецької області, на невідомому вибуховому пристрої підірвався автобус з пасажирами. Мікроавтобус їхав з Донецька до Мар'їнки. Під час проходження пропускного пункту водій, намагаючись об'їхати чергу, з'їхав з основної дороги на узбіччя та підірвався на вибуховому пристрої. Двоє людей загинули на місці, третій помер дорогою до медзакладу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 КК України (Умисне вбивство).

Досудове розслідування проводить Волноваський відділ Нацполіції ГУ Національної поліції в Донецькій області під процесуальним керівництвом Волноваської місцевої прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-