Під Мар'їнкою підірвався автобус з пасажирами, є загиблі

Під Мар'їнкою підірвався автобус з пасажирами, є загиблі

Оновлено
Укрінформ
У Мар'їнському районі підірвався на невстановленому вибуховому пристрої автобус з пасажирами, двое людей загинули.

Про це повідомляє ГУ НП в Донецькій області.

"Повідомлення про вибух надійшло до Мар'їнського відділення поліції о 8:10. За попередньою інформацією 2 людини загинули, є поранені", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що транспортний засіб направлявся з м. Донецька до м. Курахове. Не доїжджаючи контрольно-пропускного пункту, рухаючись по окупованій території, мікроавтобус з’їхав з основної дороги та натрапив на вибуховий пристрій.

ДПСУ України повідомляє, в сірій зоні в районі КПВВ «Мар'їнка» близько 8 години ранку підірвався автомобіль «Фольксваген Траспортер» з цивільними особами.

«Попередньо відомо, що в автівці перебувало 5 громадян. 2 з них загинули на місці, а один зазнав тяжких поранень. Проте після приїзду бригади медиків та доправлення тяжкопораненого в медзаклад Курахового він помер від отриманих травм», - йдеться у повідомленні.

Прикордонний наряд, що ніс службу на крайньому блокпосту поблизу КПВВ, спостерігав як цивільний автомобіль виїхав на узбіччя, скоріш за все намагаючись оминути загальну чергу.

Відстань до українського блокпосту становила близько 700 метрів, а автомобіль прямував з підконтрольної бойовикам території, і виїхавши на узбіччя в сірій зоні транспортний засіб підірвався на невідомому вибуховому пристрої.

Прикордонники відразу викликали карету швидкої та за даним фактом поінформували СБУ, ЗСУ та ДСНС.

Інші деталі трагедії встановлюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-