У пожежі на одеському ринку згоріли 20 магазинів

У пожежі на одеському ринку згоріли 20 магазинів

Укрінформ
Внаслідок пожежі, що сталася в суботу надвечір на одеському ринку "Меркурій", знищено 10 торгівельних павільйонів, у кожному з яких було по два магазини, і частково пошкоджено вогнем 5 магазинів.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі Одеського облуправління ДСНС.

"16 січня о 15 год. 39 хв. до «Служби порятунку» надійшло повідомлення про те, що по вул. Дніпропетровська дорога, 99-Б виникла пожежа на ринку "Меркурій". Вогнем було охоплено торгівельні павільони на площі близько 500 кв. м. Вогонь швидко розповсюджувався через спільну покрівлю, пластикові перегородки та щільність розміщення торгівельних місць. Підрозділи працювали за підвищеним номером виклику, пожежа "Ранг-2". Залучалось 6 одиниць основної техніки, 48 чоловік особового складу. Одночасно було проведено екстрену евакуацію відвідувачів із торгівельного центру "Сім’я", - зазначили рятувальники.

О 16 год. 56 хв. пожежно-рятувальними підрозділами пожежу було повністю ліквідовано. Вогнем знищено 10 торгівельних павільйонів по два магазини в кожному на загальній площі 600 кв. метрів і частково пошкоджено 5 магазинів на загальній площі 150 кв. метрів.

Врятовано торгівельний центр «Сім’я» загальною площею 11 тис. кв. м, який розташований на відстані 3 метрів від палаючих павільйонів, а також 150 магазинів, розташованих поряд з тими, що загорілися.

Постраждала одна жінка, яка була госпіталізована бригадою швидкої медичної допомоги до обласної клінічної лікарні, з діагнозом отруєння продуктами горіння. Стан здоров’я середньої важкості.

За попередньою оцінкою експертів ДСНС, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при проведенні зварювальних робіт (встановлення рекламного щита в магазині №14)", йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-