Вперше за 15 років: перемогу у Міжнародному конкурсі краси здобула українка

Вперше за 15 років: перемогу у Міжнародному конкурсі краси здобула українка

Укрінформ
26 серпня, 11:30 - пресконференція на тему: “Ms. Ukraine World International 2021: Вперше за 15 років українка перемогла у відомому Міжнародному конкурсі краси”

Організатор: Альона Бойко.

Учасники: Альона Бойко - національний директор Ms. Ukraine World International 2021; Валерія Байрамова - переможниця, володарка титулу Ms. World International 2021; Ксенія Агібалова - володарка титулу Ms. World International 2021 Petite; Юлія Сосюкіна - володарка титулу Ms. World International 2021 Premier; Анна Романько - фіналістка Ms. Ukraine World International 2021, Mrs. Transcontinental 2021; Лала Цукерман - модератор.

Запитання для спікерів представники ЗМІ можуть надсилати на е-mail: pragencyglory@gmail.com

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Вперше українка перемогла у відомому Міжнародному конкурсі краси

Вперше за 15 років українка перемогла у відомому Міжнародному конкурсі краси Ms. Ukraine World International, що відбувається у Майямі (США).

Про це на пресконференції в Укрінформі розповіли організатори й учасниці конкурсу від України.

Ця перемога знакова для нашої країни, адже довгий час українки не здобували головну корону в міжнародних конкурсах краси, відзначила національний директор Ms. Ukraine World International 2021 Альона Бойко.

“Ми змогли зробити те, чого до нас ніколи не робили. Наша Валерія змогла привезти в Україну в 2021 році головну корону Ms. World International. І я дуже пишаюся, тому що ми привезли цю перемогу як подарунок Україні в рік, коли святкуємо 30-річчя Незалежності України”, - сказала Бойко.

Переможниця, володарка титулу Ms. World International 2021 Валерія Байрамова присвячує свою перемогу 30-річчю Незалежності України.

“Це були неперевершені емоції і дуже велика честь представляти Україну й присвятити цю перемогу такому святу, як День народження України”, - наголосила вона.

Байрамова - лікар-стоматолог, власниця стоматологічної клініки в Києві. Вона займається меценатством, захоплюється спортивно-бальними танцями, малюванням.

Другою суперфіналісткою від України й володаркою титулу Ms. World International 2021 Petite стала Ксенія Агібалова. Вона власниця мережі міні-отелів у Києві, має дві вищі освіти з психології й маркетингу.

“Була велика честь представляти Україну на цьому престижному міжнародному й всесвітньо відомому конкурсі з великою історією. Коли на тобі корона і ти тримаєш національний прапор — це справді щастя. Я щаслива бути українкою, рада жити в цій країні, і мені дуже приємно представляти нашу країну на такому високому рівні”, - наголосила вона.

Третьою суперфіналісткою й володаркою титулу Ms. World International 2021 Premier стала Юлія Сосюкіна. Вона власниця туристичного агентства, співзасновниця ресторану в Харкові, має 4 вищі освіти, займається благочинністю, розвитком туризму при Харківській мерії, пише вірші, малює портрети, займається спортом.

“Кожну з нагород, які отримали в Майямі, ми сприймали як свою особисту. Це була командна робота від України, яка допомогла взяти кілька корон у номінаціях і головну корону конкурсу”, - зазначила вона.

Ms. World International - це грандіозний міжнародний конкурс краси для жінок від 25 до 44 років, фінал якого проходить в Майямі (США). Цьогоріч Україна вперше взяла участь у ньому, українку Валерію Байрамову найвище оцінило міжнародне журі. Це перша перемога України за всю 15-річну історію конкурсу.

Окрім Валерії у фіналі в США брали участь ще 3 українки — Ольга Кричильська (Рівне), Юлія Сосюкіна (Харків) та Ксенія Агібалова (Київ), які посіли призові місця у своїх категоріях. Національна директор Альона Бойко (Місіс Україна 2018) теж була відзначена званням Кращий національний директор року 2021.

Цього року у конкурсі взяли участь 56 конкурсанток з різних куточків світу - Великої Британії, Франції, Італії, Ізраїлю, Канади, Швеції, Австралії, Іспанії тощо (всього 27 країн) та 22 штати Америки.

Організатори національного відбору повідомляють, що вже розпочато прийом заявок на Ms. Ukraine World International 2022, подати заявку можна на офіційному сайті конкурсу.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-