Міжнародний день сім’ї: підсумки родинного свята

Міжнародний день сім’ї: підсумки родинного свята

Укрінформ
17 травня 14:00 - Прес-конференція до Міжнародного дня сім’ї 

Організатор: Ірина Крошко.

Спікер: Ірина Крошко – голова ВГО «Український конгрес інвалідів».

Коротко. Учасниця прес-конференції підіб’є підсумки Всеукраїнського родинного свята  людяності «Моя українська земля і люди на ній» та  розкаже про можливі шляхи співпраці громад.

Підсумкові матеріали:

У Києві з успіхом пройшло Всеукраїнське родинне свято «Моя українська земля і люди на ній»

У Києві, в Українському домі, 10-12 травня з успіхом пройшло Всеукраїнське родинне свято людяності “Моя українська земля і люди на ній”.

Про це голова Всеукраїнської громадської організації “Український конгрес інвалідів” Ірина Крошко розповіла на прес-конференції в Укрінформі.

“З 10 по 12 травня громадська організація “Український конгрес інвалідів” та громадська спілка “Рух людяності” провели родинне свято людяності “Моя українська земля і люди на ній” під гаслом “Мати, дитина, родина, Україна — за злагоду та людяність!”, - сказала Крошко.

За її словами, участь у святі взяли представники 11 областей нашої держави. Там були присутні більше 600 дітей, юнаків та юнок.

“Свято розпочалося з обговорення участі матерів у розбудові оновленої України та формату їх взаємодії з державою. Конгрес матерів відкрив урочистим привітанням блаженніший Філарет”, - додала голова ВГО.

Увагу цьому форуму також приділили ОБСЄ та посольства Бельгії, Словенії, Польщі, Норвегії, Туркменістану. Військовий оркестр Міністерства оборони України на урочистому відкритті вітав матерів виконанням творів видатних композиторів.

У рамках святкування було відкрито кілька платформ, на яких обговорювалися надзвичайно актуальні питання. Зокрема, шлях розвитку освіти в Україні, здоров’я української нації, а також шлях, яким Україна має рухатися до цивілізації.

“Відтепер форум “Креативна персональна освіта. Практики майбутнього“ стане постійною платформою з обговорення та прийняття рішень щодо популяризації креативної індустрії, передачі та тиражування практичних досягнень дітей, юнаків, молоді, інших креативних українців у сфері здобуття персональної освіти, навчання методам комерціалізації та конвертації інтелектуального, практичного, творчого потенціалу українців у капітал, бачення шляхів оновлення освіти, створення універсального освітнього простору і розбудови відповідної універсальної інфраструктури”, - сказала Крошко.

Вона зазначила, що на цьому не планує завершувати говорити про людяність зі співвітчизниками. "Ми щодня на Хрещатику будемо виставляти точку, де будемо обговорювати співпрацю з тими, хто хоче рухатися шляхом людяності. Окрім того, будемо проводити у жовтні таке ж свято для мешканців територіальних громад. Вони будуть показувати свої вміння та здобутки. Будемо залучати всі області України”, - зазначила Крошко.

А в травні 2020 року ВГО “Український конгрес інвалідів” має намір знову провести Всеукраїнське родинне свято людяності, бо, як показало життя, українців це цікавить.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-