Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики. П’ятнадцятий ювілейний.

Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики. П’ятнадцятий ювілейний.

Укрінформ
27 березня о 12:00 відбулась прес-конференція на тему: “XV  Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики Ukraine International Cup-2017”. 

Організатор: олімпійська чемпіонка Стелла Захарова.  

Учасники: Стелла Захарова - олімпійська чемпіонка; Олексій Трофимов - заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту - начальник управління молоді та спорту КМДА; Оксана Слюсарчук - державний тренер збірної України; Геннадій Сартинський - тренер олімпійського чемпіона Олега Верняєва; Олександр Горін - тренер збірної України зі спортивної гімнастики; Галина Старжинська - громадський діяч, засновник та керівник ювелірного бренду Diamond of Love, очільниця програми «Сяйво досконалості»; Віолетта Шкуратова - директор Ради управління FitCurves Україна.

Підсумкові матеріали:

Київ уп'ятнадцяте прийме міжнародний турнір зі спортивної гімнастики

У київському Палаці спорту 1-2 квітня пройде XV міжнародний турнір зі спортивної гімнастики Ukraine Internation Cup.

Про це в понеділок на прес-конференції в Укрінформі повідомила олімпійська чемпіонка, президент Міжнародного благодійного фонду "Спорт і діти", організатор турніру Стелла Захарова.

"У порівнянні з минулим роком, коли на гімнастичному помості української столиці виступали представники 8 країн, цього разу кількість команд збільшиться майже вдвічі. Турнір набирає свою силу, про нього вже добре знають на всіх континентах. Цього разу, наприклад, ми чекаємо в гості гімнастів з Малайзії та Кіпру", - сказала Захарова.

За її словами, переможці та призери нинішніх змагань отримають "серйозні преміальні".

"Завдяки нашим спонсорам ми змогли істотно збільшити преміальний форд турніру. Призи будуть дуже хороші", - пообіцяла олімпійська чемпіонка.

Витратна частина турніру становить 5 млн гривень.

"З цієї суми міська влада Києва виділила 50 відсотків і стільки ж спонсори. Витрати на оренду Палацу спорту і розміщення в готелі взяла на себе держава", - уточнила Захарова.

Головний тренер збірної України Геннадій Сартинський у свою чергу повідомив, що наставники націальной команди вирішили омолодити склад і виставити на цей турнір нарівні з досвідченими гімнастами найближчий резерв.

"Подібні старти, а, як відомо, Ukraine Internation Cup входить до календаря етапів Кубка світу, є хорошим іспитом для молодих гімнастів в процесі їх підготовки до майбутніх серйозних міжнародних змагань - чемпіонатів Європи, світу, Олімпійських ігор. При цьому дуже важливо, щоб 1-2 квітня столичний Палац спорту зібрав повний зал глядачів. Це завжди додаткова мотивація для спортсменів", - підкреслив Сартинський.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-