Крок за кроком: Зеленський анонсував посилення нової безпековової архітектури для України

Крок за кроком: Зеленський анонсував посилення нової безпековової архітектури для України

Відео
Укрінформ
Наразі уже фактично підготовлено кілька нових безпекових угод з деякими європейськими державами, і найближчим часом ця нова безпекова архітектура для України буде посилена.

Про це у зверненні заявив Президент Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

"І важливо, що вже фактично підготовлені кілька нових безпекових угод з державами Європи, ще кілька угод - з нашими партнерами зараз на стадії узгодження конкретних деталей. І найближчим часом посилимо цю нову безпекову архітектуру для нашої країни. Будуть підписані нові угоди. Крок за кроком ми створюємо нові опори для міжнародного порядку, заснованого на правилах", - заявив він.

Відео: Офіс Президента

Глава української держави висловив переконаність у тому, що попри всю жорстокість російського тиску і всю підлість російського терору світ має довести, що консолідованої сили усіх, хто цінує життя, достатньо, щоб життя захищати - і захистити.

Читайте також: Зеленський назвав основні питання для обговорення на Саміті миру

"І це важливо для кожної країни, для кожного народу. І коли спрацює для України - точно буде дієвим для всіх інших держав", - вважає Зеленський

Як повідомлялося, 1 травня Зеленський заявив, що Україна готує ще сім нових двосторонніх безпекових угод, зокрема з Сполученими Штатами.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-