У Раді зареєстрували проєкт постанови про звільнення Кубракова

У Раді зареєстрували проєкт постанови про звільнення Кубракова

Укрінформ
Народні депутати зареєстрували у Верховній Раді проєкт постанови про звільнення Олександра Кубракова з посади віцепрем’єр-міністра з відновлення України, міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Про це повідомляється на сайті парламенту, передає Укрінформ.

Відповідний проєкт ( №11248) зареєстровано 9 травня під №11248. Його ініціаторами є 40 народних депутатів.

Документом парламентарії пропонують звільнити Кубракова з посади віцепрем’єр-міністра з відновлення України - міністра розвитку громад, територій та інфраструктури з метою створення окремого міністерства з питань розвитку громад, територій та житлово-комунального господарства.

«Для того, щоб реалізувати ініціативу створення такого окремого міністерства, відповідно до Конституції України, необхідно прийняти таке рішення Верховною Радою, зокрема, шляхом звільнення з посади члена уряду - віцепрем’єр-міністра з відновлення України — міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Кубракова Олександра Миколайовича», - йдеться у пояснювальній записці до проєкту.

Читайте також: Рада сьогодні планує розглянути звільнення Сольського і Кубракова - депутат

Як повідомлялося, Кубраков із 1 грудня 2022 року обіймає посаду віцепрем'єр-міністра з відновлення — міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-