Єрмак і директор Офісу з нацбезпеки при президентові Кореї обговорили підготовку до Саміту миру

Єрмак і директор Офісу з нацбезпеки при президентові Кореї обговорили підготовку до Саміту миру

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак та директор Офісу з національної безпеки при Президентові Республіки Корея Чанг Ходжин обговорили проведення інавгураційного Саміту миру.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в ОП.

Єрмак поінформував Ходжина про підготовку до проведення саміту та подякував за участь Південної Кореї у кількох робочих групах щодо імплементації окремих пунктів української Формули миру.

«Ми розраховуємо на сприяння Республіки Корея в залученні до участі в Саміті миру широкого кола країн Глобального Півдня», - наголосив він.

Сторони також скоординували спільні дії в контексті найближчих міжнародних заходів, зокрема в Азійсько-Тихоокеанському регіоні.

Як повідомлялося, уряд Швейцарії 15-16 червня проведе дводенну конференцію високого рівня, метою якої є створення умов, сприятливих для досягнення тривалого миру в Україні, а також «конкретної дорожньої карти для участі Росії в мирному процесі».

Читайте також: У червні може початися шлях до справедливого миру - Президент

Президент Володимир Зеленський заявив про наявність точної інформації від розвідки, що Росія не просто хоче зірвати Саміт миру, але й має конкретний план, як це зробити.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-