Безугла передумала виходити з парламентської фракції партії «Слуга народу»

Безугла передумала виходити з парламентської фракції партії «Слуга народу»

Укрінформ
Народна депутатка України Мар’яна Безугла заявила, що не виходитиме з парламентської фракції партії «Слуга народу».

Про це вона повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вирішила залишитися у фракції Верховної Ради України СН (Слуга народу - ред.), щоб не підводити Президента у важкі часи. Можна було б скандалити, вимагати, щоб одну саме мене відпустили, але навіщо. Якщо просять не хитати і так складну ситуацію», - поінформувала вона.

Депутатка наголосила, що далеко не все їй подобається у фракції, «але спробую покращити, що в моїх силах».

Водночас Безугла заявила, що у політичну партію «Слуга народу», з якої вона раніше написала заяву про виключення, повертатися не буде.

Читайте також: Народний депутат Єфімов заявив про складання мандата і назвав причину

Як повідомляв Укрінформ, 6 січня народні депутати зареєстрували у Верховній Раді проєкт постанови №10391 про відкликання Безуглої з посади заступниці голови Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Верховна Рада вже кілька разів не змогла розпочати розгляд відповідного питання через відсутність депутатської підтримки.

11 січня Безугла заявила, що вирішила вийти зі складу фракції та партії «Слуга народу». Голова відповідної політсили Олена Шуляк підкреслила, що підпише заяву колеги про вихід зі складу партії «Слуга народу», як тільки така надійде.

6 лютого Безугла заявила, що голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк задовольнила її заяву про вихід з відповідної партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-