Комітет розвідки США закликав негайно схвалити допомогу Україні

Комітет розвідки США закликав негайно схвалити допомогу Україні

Укрінформ
Комітет розвідки Палати представників США після секретного брифінгу розвідувального співтовариства та високопосадовців Держдепу та Пентагону щодо поточної ситуації в Україні закликав Конгрес терміново ухвалити допомогу Києву.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на заяву голови Комітету конгресмен-республіканець Майка Тернера і високопоставленого члена комітету, конгресмена-демократа Джима Гаймса.

«Ми повинні передати допомогу Україні зараз. Сьогодні на секретному брифінгу наш комітет був поінформований про критичну необхідність надання Україні військової допомоги цього тижня. Сполучені Штати повинні протистояти загарбницькій війні Путіна зараз, оскільки ситуація в Україні критична», - заявили Тернер і Гаймс.

Читайте також: Зеленський каже, що спікер Джонсон підтримує пакет допомоги Україні

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок спікер Палати представників США Майк Джонсон представив окремі плани допомоги США для України, Ізраїлю й Тайваню. За його словами, ця ініціатива має за основу законопроєкт із зовнішнім фінансуванням, ухвалений у лютому Сенатом США, однак розділяє його на чотири окремих документи.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-