Шмигаль зустрівся з депутатами та головою парламенту Латвії

Шмигаль зустрівся з депутатами та головою парламенту Латвії

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів зустріч із парламентарями Саейми Латвії на чолі зі спікеркою парламенту Дайгою Міерінеею, де обговорили заборону імпорту аграрної продукції з Росії.

Про це очільник українського уряду повідомив у Телеграмі, передає Укрінфом.

«Під час зустрічі з парламентарями Саейми Латвії на чолі зі спікеркою Дайгою Міерінею подякував за сприяння в інтеграції України до ЄС і НАТО», - поінформував він.

Шмигаль відзначив, що для України дуже важливо розпочати переговорний процес про вступ у Євросоюз до кінця червня 2024 року.

«Високо оцінив ініціативу Латвії щодо започаткування грантових програм для спільних підприємств. Це виведе нашу співпрацю на новий рівень», - підкреслив прем’єр.

За його словами, під час зустрічі окрему увагу політики приділили постійним обстрілам Росією українських територій, зокрема Харкова.

Читайте також: Виробництво дронів, лікування бійців та спецтрибунал: Шмигаль зустрівся з латвійською колегою

Урядовець наголосив, що Україна та міжнародні партнери мають спільно протидіяти російському тероризму й подякував Латвії за надійну підтримку в цьому питанні.

«У латвійському парламенті також розуміють важливість заборони імпорту аграрної продукції з Росії. Очікуємо подібних рішень і на рівні ЄС», - додав Шмигаль.

Як повідомляв Укрінфом, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів зустріч Президентом Латвії Едгарсом Рінкевичсом, де обговорили посилення співробітництва у сфері безпеки між державами.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-