Посол США про ракетну атаку по Києву: Це відповідь Росії на зустріч з обговорення Формули миру?

Посол США про ракетну атаку по Києву: Це відповідь Росії на зустріч з обговорення Формули миру?

Укрінформ
Росія відповіла на вчорашню зустріч у Києві радників з питань безпеки для обговорення Формули миру ракетною атакою по столиці.

Про це написала у соцмережі Х посол США в Україні Бріджит Брінк, передає Укрінформ.

«Відповідь Росії на вчорашню зустріч у Києві радників з питань безпеки з країн усього світу для обговорення Формули миру Президента Зеленського? Гіперзвукова ракета «Кинджал» по Києву о 5:00 ранку, поранення отримали 10 мирних жителів (станом на 9 годин кількість постраждалих зросла до 13 людей – ред.), серед них дитина. Дякую мужнім захисникам з ППО України», - зазначила Брінк.

Читайте також: Перемога України означатиме повернення територій та її наближення до ЄС і НАТО - Брінк

Як повідомляв Укрінформ, 21 березня зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил ЗСУ і мобільні вогневі групи Сил оборони України знищили дві балістичні і 29 крилатих російських ракет. Ракети заходили з півночі, основним напрямком удару був Київ.

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак і радник Президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван під час зустрічі в Києві 21 березня обговорили продовження підтримки України з боку Сполучених Штатів у боротьбі з повномасштабною російською агресією та підготовку до першого Глобального саміту миру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-