Зеленський провів зустріч з радником Президента США з питань нацбезпеки Джейком Салліваном

Зеленський провів зустріч з радником Президента США з питань нацбезпеки Джейком Салліваном

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з радником Президента Сполучених Штатів Америки з питань національної безпеки Джейком Салліваном, де обговорили оборонну взаємодію.

Про це глава держави повідомив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Ввечері провів зустріч із Джейком Салліваном, радником Президента Сполучених Штатів із питань національної безпеки», - поінформував він.

Глава держави підкреслив, що це була дуже змістовна, цілком конкретна розмова про оборонну взаємодію, про спільні політичні результати, яких держави мають досягти.

Зеленський висловив слова вдячності Америці за підтримку Української держави та людей. Він також акцентував, що життєво важливо, щоб американське лідерство залишалося міцним у захисті міжнародного правопорядку.

Читайте також: США вірять у перемогу України і продовжать надавати підтримку - Салліван

«Ми маємо бути стійкими щодо різних викликів, ми маємо бути далекобійними, щоб здолати Путіна, а не перебувати в ситуації, коли сумніви щодо міцності Заходу допомагають цьому божевільному. Путін повинен програти – і це питання життя і смерті для демократичного світу. Коли він програє, демократичний світ отримає хорошу перспективу на покоління вперед», - резюмував Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Радник президента США з питань нацбезпеки Джейк Салліван прибув до України з неоголошеним візитом.

Під час спільної пресконференції з керівником Офісу Президента Андрієм Єрмакова він висловив впевненість, що законопроєкт, який передбачає допомогу Україні, вдасться ухвалити в Палаті представників.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-